Keressen bátran, segítünk

Rain Bird vezérlők

29 628 Ft + Áfa
Akciós ár:
37 628 Ft
Régi ár: 39 110 Ft
31 147 Ft + Áfa
Akciós ár:
39 557 Ft
Régi ár: 41 115 Ft
37 917 Ft + Áfa
Akciós ár:
48 155 Ft
Régi ár: 50 050 Ft
21 488 Ft + Áfa
Akciós ár:
27 290 Ft
Régi ár: 28 365 Ft
22 315 Ft + Áfa
Akciós ár:
28 340 Ft
Régi ár: 29 456 Ft
30 693 Ft + Áfa
Akciós ár:
38 980 Ft
Régi ár: 40 515 Ft
34 038 Ft + Áfa
Akciós ár:
43 228 Ft
Régi ár: 44 930 Ft
41 521 Ft + Áfa
Akciós ár:
52 732 Ft
Régi ár: 54 808 Ft

A vezérlő egység az öntözőrendszerek lelke, hiszen a betáplált program határozza meg az öntözés gyakoriságát, az öntözés időtartamát, fogadja a vezérlő egység mellé telepített különböző érzékelők (pl. esőérzékelő) jeleit és instrukcióit. Az amerikai Rain Bird vezérlő egységei egyet jelentenek a megbízhatósággal és a minőséggel. A Rain Bird vezérlő egység kínálatában egyaránt találunk beltéri és kültéri kivitelben készült, 4 és 6 zónára tervezett computereket. Fontos, hogy a vezérlő egységet mindig a gyártó előírásainak megfelelően telepítsük, tehát beltéri vezérlő egységet ne tegyünk ki az időjárás viszontagságainak, hiszen az hamar meghibásodáshoz vezet. Megfelelő telepítés esetén vezérlő egységünk hosszú évekig hű társunk lehet kertünk megfelelő öntözésében! 

A Rain Bird vezérlők kiváló és időtálló computerek, melyek egyszerű kezelhetőségükkel és megbízható, stabil működésükkel kivívták a vásárlók és partnerek szimpátiáját világszerte. A Rain Bird vezérlő RZX-es szériája egyaránt rendelkezik kültéri és beltéri vezérlőkkel, és ezek különböző számú zónák meghajtására képesek. Egy takarékos öntözőrendszer igazi lelke lehet egy computer ettől a gyártótól, hiszen a Rain Bird cégpolitikájának és küldetésének veszi a fenntartható vízhasználatot elősegítő termékek fejlesztését. Az, hogy hány zónára van szükségünk, az függ attól, hogy mekkora területet szeretnénk beöntözni, van e több csepegtető rendszer a hálózatunkon, stb.

Ha bizonytalan benne, hogy Önnek pontosan melyik vezérlő típus jó, az Ön kertjének területi adottságaihoz melyik Rain Bird vezérlő passzol a leginkább, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel megválaszolják bármilyen felmerülő kérdését. Az egyes computerek más specifikációval rendelkeznek és más és más az erősségük. Azért is érdemes ennek a cégnek a termékeit választani, mert 1933-as alapítása óta számos innováció és egyedi fejlesztés fűződik a nevéhez, ami az öntözéstechnikai piac élvonalába helyezi, a legnagyobbak közé.

Több száz szabadalom fűződik a Rain Bird nevéhez, melyek megreformálták már több ízben mind a mezőgazdasági, mind az otthoni felhasználású öntözést. Fejlett, precíz computereik hosszú távon látják el feladataikat. Az alábbi specifikációk és beállítási lehetőségek vonatkoznak ezekre a Rain Bird vezérlőkre: a vezérelhető körök száma (zónák), az indítási időpontok száma, az öntözési időtartam beállítása körönként, az öntözési napok körönként, kézi vezérlés lehetősége, gyorsprogramozási funkció (Contractor Rapid Programming™, idő kijelzése, évszakokhoz igazítás, beköthető esőérzékelő, programok mentésének a lehetősége, LCD kijelző, mesterszelep, szivattyúindítás bekötésének a lehetősége.

Az egyes termékekre kattintva bővebb információt talál minden egyes itt található termékről ezen specifikációk tükrében, valamint az is fel van tüntetve, hogy milyen transzformátor bemenettel rendelkeznek, milyen elemmel működnek pontosan és milyen az egyes köröknek a kimenete.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés