NYITVATARTÁS KÖZLEMÉNY: IGEN, MINDEN itt látható termék RAKTÁRUNKON VAN, és IGEN mi dolgozunk a járvány alatt is! Frissítések itt.

Keressen bátran, segítünk

Megfúrós idomok, béklyók

449 Ft + Áfa
Akciós ár:
570 Ft
Régi ár: 609 Ft
449 Ft + Áfa
Akciós ár:
570 Ft
Régi ár: 609 Ft
449 Ft + Áfa
Akciós ár:
570 Ft
Régi ár: 609 Ft
457 Ft + Áfa
Akciós ár:
580 Ft
Régi ár: 611 Ft

A megfúrós vagy nyeregidomok az öntözéstechnika apró, ám hasznos alkatrészei, amelyek azt teszik lehetővé, hogy a KPE cső mentén tetszőleges távolságokra telepíthessük szórófejeinket. Ezt úgy tudjuk megoldani, hogy a megfúrós idomot a két csavar segítségével rögzítjük a KPE csőszakasz meghatározott részén, majd ezután a közepét kilyukasztjuk. Ide tudjuk elhelyezni - a belső menet átmérőjének megfelelő - bordás pipát, amelyhez a szórófej bekötő csövet rögzítjük. Tehát a megfúrós idom afféle vízkivételi pontként funkcionál KPE csövünk mentén. Két dologra kell nagyon odafigyelni: egyrészt a rögzítő csavarokat jól meg kell húzni, nehogy a nyeregidom elforduljon a KPE cső mentén másrészt, ügyelnünk kell arra, hogy a tömítő gumigyűrű a megfelelő helyen legyen és allássa feladatát. Ha szakszerűen telepítjük, a megfúrós idom csöpögésmentes rögzítést biztosít szórófejünk számára.

Ezekre a szempontokra azért érdemes odafigyelnünk, ugyanis hiába vesszük meg a legmodernebb, legvíztakarékosabb szórófejeket, rotátorokat, hogyha az illesztéseknél csúszik el a dolog, akkor szintén sok értékes és drága vizet veszíthetünk. Áruházunkban csak kiváló minőségű és víztakarékos vízkivezetési pontként funkcionáló spray-ket és szórófejeket árusítunk, melyeket jelenleg a legnagyobb márkák gyártanak a világon. Éppen ezért fontos odafigyelni, hogy a KPE csőhöz való eljuttatásuk, az azokkal való összeköttetésük szakszerű és csöpögésmentes legyen.

A megfúrós idomok áruházunkban elérhetőek mind a sztenderdnek számító 32 mm-es és 25 mm-es méretekben. Ezek megegyeznek a nálunk kapható KPE cső méretekkel is, hiszen azokra szereljük rá ezeket az idomokat. A kivezetési pontjaik méretei mindkét típusnál lehetnek ½”-osak, vagy ¾”-osak. Így szinte bármilyen csőhöz és bármilyen típusú szórófejhez alkalmazhatók ezek a nyeregidomok. Öntözőrendszer webáruházunkban az öntözéstechnika teljes spektrumát lefedő termékkínálat elérhető, így a segítségünkkel mindent meg tud valósítani, ami egy álomkert kiépítéséhez szükséges!

Ha kérdése van azt illetően, hogy mely béklyók ideálisak az ön rendszeréhez, adott alkatrészéhez, nyugodtan keresse fel kollégáinkat e-mailben, vagy a megadott telefonszámon. Készséggel állunk rendelkezésére, a termékek és az öntözéstechnikai piac mély ismeretével felvértezve igyekszünk megválaszolni minden felmerülő kérdést és megoldani bármilyen jellegű problémát.

Az itt található össze megfúrós idom kiváló anyagminőségű, nem fog megrepedni, eltörni, még nagy víznyomás esetén sem. Olyan termékeket válogattunk össze Önnek szakáruházunkban, melyeket mi is használnánk és bátran ajánljuk őket minden kedves vásárlónknak. Prémium márkás termékek forgalmazása mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az itt található összes alkatrész egy hosszú távon tökéletesen és hibamentesen működő öntözőrendszer létrejöttét szolgálja.

Minden itt található béklyó esetében ugyan csak pár száz forintos tételről van szó, de ezek stabil és megbízható vízkivezetési pontként fognak szolgálni, összeköttetést biztosítva a szórófejek és a föld alatt futó KPE csőhálózat között. Megfelelő és szakszerű telepítésük esetén csöpögésmentes illesztésként fognak funkcionálni hosszú évekig. Önnek így hát nem lesz más gondja a rendszerrel, minthogy élvezze a gyönyörű kertet, amit kiválóan beöntöz és gondoskodik takarékos módon a megfelelő vízellátásáról.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés