NYITVATARTÁS KÖZLEMÉNY: IGEN, MINDEN itt látható termék RAKTÁRUNKON VAN, és IGEN mi dolgozunk a járvány alatt is! Frissítések itt.

Keressen bátran, segítünk

KPE könyökidomok

417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 593 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
433 Ft + Áfa
Akciós ár:
550 Ft
Régi ár: 572 Ft
433 Ft + Áfa
Akciós ár:
550 Ft
Régi ár: 572 Ft
465 Ft + Áfa
Akciós ár:
591 Ft
Régi ár: 614 Ft
465 Ft + Áfa
Akciós ár:
591 Ft
Régi ár: 614 Ft
528 Ft + Áfa
Akciós ár:
671 Ft
Régi ár: 702 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 777 Ft
575 Ft + Áfa
Akciós ár:
730 Ft
Régi ár: 746 Ft
677 Ft + Áfa
Akciós ár:
860 Ft
Régi ár: 900 Ft
2 354 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 990 Ft
Régi ár: 3 612 Ft

A KPE könyökidomok nagyban hozzátesznek öntözőrendszerünk testreszabhatóságához, alakíthatóságához. Segítségükkel irányváltásokat tehetünk a rendszerbe, 90 fokos szögben.

Öntözőrendszer webáruházunkban megtalálja mind a 25 mm-es és 32 mm-es sztenderdnek számító könyökidomokat. Ezeket az elemeket csövek és más idomok, alkatrészek, szerelvények végére szerelhetjük. A KPE csöveket nem szabad megtörni, éppen ezért nagyon fontosan ezek az idomok. A kert széleinél például, közbeeső betontömböknél, vagy olyan helyen, ahol nem megoldható, hogy egyenesen vezessen tovább a víznek az útja, ott kapnak létjogosultságot ezek az elemek.

A kert és az öntözőrendszer felülnézetes tervrajza alapján pontosan láthatjuk, hogy hova kellenek majd a könyökidomok és hány darab pontosan. Ha kérdése merülne fel, hogy egy-egy öntözőrendszer részt hogyan telepítsen, tervezzen meg és oda milyen elem, KPE idom, vagy egyéb más alkatrész fog kelleni, nyugodtan kérdezzen szakértő kollégáinktól a megadott elérhetőségek valamelyikén e-mailben, vagy telefonon. Ingyenes szaktanácsadásunkat vegye nyugodtan igénybe, sőt akár még meg is tervezzük Önnek öntözőrendszerét, ha éppen arra van szüksége, és ezt is teljesen ingyen! Ha kész vannak a tervrajzok, ajánlunk önnek ár-érték arányban megfelelő elemeket, alkatrészeket, melyekkel tökéletessé válhat a rendszer és hosszú távon hibamentesen működhet.

Szakáruházunkban csak kiváló minőségű és alaposan megválogatott alkatrészeket fog megtalálni. Legyen szó a drágább kontrollerekről, mágnesszelepekről, de akár a pár száz forintos KPE könyökidomokról, itt minden minőségi és stabilan működő termék.

Itt minden KPE könyökidom erős, strapabíró anyagból készült. Nem fognak szétrepedni, a nálunk kapható KPE idomok akár a 16 bar nyomást is képesek elviselni. Szerelésük roppant egyszerű és kézre eső. Svéd fogóval húzzunk utána az illesztésnek, hogy passzentos legyen a csatlakozás. Nem kell tehát attól félnie, hogy hogyan illeszti össze a csöveket, az idomokat és az egyes alkatrészeket, minden teljesen érthető és egyértelmű. Amennyiben mégis kérdése adódik, vagy valamiért elakadna, gond nélkül kérdezhet bármilyen témakörben, mint ahogy azt már említettük.

Ezek a könyökidomok belső és külső menetesek. Ügyeljen arra a vásárlás és szelektálás során, hogy olyan elemet válasszon, ami illeszkedik arra az elemre, amelyre azt fel akarja szerelni. Áruházunkban megtalálja azokat a könyökidomokat is, melyek a 32 mm-es, vagy 25 mm-es méretek esetén a csatlakozást 1”-os, ½”-os, vagy ¾”-os paraméterekkel oldja meg. Itt tehát mindenféle fizikai paraméterű és átmérőjű könyökidom megtalálható, biztosan talál olyat, ami az Ön igényeinek, az öntözőrendszerének adott szakaszához, részéhez szükséges.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés