Keressen bátran, segítünk

KPE könyökidomok

543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 777 Ft
559 Ft + Áfa
Akciós ár:
710 Ft
Régi ár: 738 Ft
701 Ft + Áfa
Akciós ár:
890 Ft
Régi ár: 906 Ft
512 Ft + Áfa
Akciós ár:
650 Ft
Régi ár: 681 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
543 Ft + Áfa
Akciós ár:
690 Ft
Régi ár: 717 Ft
567 Ft + Áfa
Akciós ár:
720 Ft
Régi ár: 748 Ft
567 Ft + Áfa
Akciós ár:
720 Ft
Régi ár: 775 Ft
575 Ft + Áfa
Akciós ár:
730 Ft
Régi ár: 746 Ft
591 Ft + Áfa
Akciós ár:
751 Ft
Régi ár: 780 Ft
780 Ft + Áfa
Akciós ár:
991 Ft
Régi ár: 1 022 Ft
4 402 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 591 Ft
Régi ár: 5 906 Ft

A KPE könyökidomok nagyban hozzátesznek öntözőrendszerünk testreszabhatóságához, alakíthatóságához. Segítségükkel irányváltásokat tehetünk a rendszerbe, 90 fokos szögben.

Öntözőrendszer webáruházunkban megtalálja mind a 25 mm-es és 32 mm-es sztenderdnek számító könyökidomokat. Ezeket az elemeket csövek és más idomok, alkatrészek, szerelvények végére szerelhetjük. A KPE csöveket nem szabad megtörni, éppen ezért nagyon fontosan ezek az idomok. A kert széleinél például, közbeeső betontömböknél, vagy olyan helyen, ahol nem megoldható, hogy egyenesen vezessen tovább a víznek az útja, ott kapnak létjogosultságot ezek az elemek.

A kert és az öntözőrendszer felülnézetes tervrajza alapján pontosan láthatjuk, hogy hova kellenek majd a könyökidomok és hány darab pontosan. Ha kérdése merülne fel, hogy egy-egy öntözőrendszer részt hogyan telepítsen, tervezzen meg és oda milyen elem, KPE idom, vagy egyéb más alkatrész fog kelleni, nyugodtan kérdezzen szakértő kollégáinktól a megadott elérhetőségek valamelyikén e-mailben, vagy telefonon. Ingyenes szaktanácsadásunkat vegye nyugodtan igénybe, sőt akár még meg is tervezzük Önnek öntözőrendszerét, ha éppen arra van szüksége, és ezt is teljesen ingyen! Ha kész vannak a tervrajzok, ajánlunk önnek ár-érték arányban megfelelő elemeket, alkatrészeket, melyekkel tökéletessé válhat a rendszer és hosszú távon hibamentesen működhet.

Szakáruházunkban csak kiváló minőségű és alaposan megválogatott alkatrészeket fog megtalálni. Legyen szó a drágább kontrollerekről, mágnesszelepekről, de akár a pár száz forintos KPE könyökidomokról, itt minden minőségi és stabilan működő termék.

Itt minden KPE könyökidom erős, strapabíró anyagból készült. Nem fognak szétrepedni, a nálunk kapható KPE idomok akár a 16 bar nyomást is képesek elviselni. Szerelésük roppant egyszerű és kézre eső. Svéd fogóval húzzunk utána az illesztésnek, hogy passzentos legyen a csatlakozás. Nem kell tehát attól félnie, hogy hogyan illeszti össze a csöveket, az idomokat és az egyes alkatrészeket, minden teljesen érthető és egyértelmű. Amennyiben mégis kérdése adódik, vagy valamiért elakadna, gond nélkül kérdezhet bármilyen témakörben, mint ahogy azt már említettük.

Ezek a könyökidomok belső és külső menetesek. Ügyeljen arra a vásárlás és szelektálás során, hogy olyan elemet válasszon, ami illeszkedik arra az elemre, amelyre azt fel akarja szerelni. Áruházunkban megtalálja azokat a könyökidomokat is, melyek a 32 mm-es, vagy 25 mm-es méretek esetén a csatlakozást 1”-os, ½”-os, vagy ¾”-os paraméterekkel oldja meg. Itt tehát mindenféle fizikai paraméterű és átmérőjű könyökidom megtalálható, biztosan talál olyat, ami az Ön igényeinek, az öntözőrendszerének adott szakaszához, részéhez szükséges.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés