Keressen bátran, segítünk

KPE egyenes idomok

281 Ft + Áfa
Akciós ár:
357 Ft
Régi ár: 386 Ft
372 Ft + Áfa
Akciós ár:
472 Ft
Régi ár: 567 Ft
406 Ft + Áfa
Akciós ár:
516 Ft
Régi ár: 697 Ft
314 Ft + Áfa
Akciós ár:
399 Ft
Régi ár: 497 Ft
318 Ft + Áfa
Akciós ár:
404 Ft
Régi ár: 498 Ft
323 Ft + Áfa
Akciós ár:
410 Ft
Régi ár: 511 Ft
323 Ft + Áfa
Akciós ár:
410 Ft
Régi ár: 511 Ft
323 Ft + Áfa
Akciós ár:
410 Ft
Régi ár: 532 Ft
323 Ft + Áfa
Akciós ár:
410 Ft
Régi ár: 450 Ft
380 Ft + Áfa
Akciós ár:
483 Ft
Régi ár: 592 Ft
380 Ft + Áfa
Akciós ár:
483 Ft
Régi ár: 598 Ft
462 Ft + Áfa
Akciós ár:
587 Ft
Régi ár: 663 Ft
488 Ft + Áfa
Akciós ár:
620 Ft
Régi ár: 772 Ft
650 Ft + Áfa
Akciós ár:
826 Ft
Régi ár: 952 Ft
760 Ft + Áfa
Akciós ár:
965 Ft
Régi ár: 1 301 Ft

A KPE egyenes idomok rendkívül sokoldalúan felhasználható alkatrészek csoportját jelentik. Közéjük tartoznak az egyenes toldók, amelyeket például akkor tudunk használni, amikor megsérül a KPE csövünk. A sérült szakaszt hidaljuk át vele, továbbá akkor tudjuk hasznosítani őket, ha meg akarjuk hosszabbítani a csőszakaszt. 

A menetes egyenes toldók öntözőrendszereink műszaki változatosságát teremtik meg. Szinte bármilyen szerelési helyzetben találunk megoldást a megfelelő külső vagy belső menetes idomok gazdag világában. 

Öntözőrendszer webáruházunkban egyaránt megtalálhatóak a sztenderdnek számító 25 mm-es és 32 mm-es egyenes idomok. Abban az esetben is kiváló szolgálatot tehetnek, ha egy vastagabb csőre, vagy idomra, elemre egy vékonyabbat szeretnénk illeszteni, vagy fordítva. A szakasz hosszabbítása megtörténhet úgy is, hogy szűkítjük, vagy bővítjük azt. Mindezeket KPE szűkítő toldókkal, vagy KPE átmenetekkel valósíthatjuk meg. Ezek különböző méretekben elérhetőek, válogasson termékkínálatunkból és találja meg az adott részhez leginkább megfelelőt.

Ebben a termékkategóriában ezen túl megtalálhatóak a záróelemek is, melyekkel elzárhatunk egy adott csőszakaszt, vagy KPE idomot. Ezzel egy nem használt részt tehetünk szakszerűen zárttá, melyet később, ha úgy adódik újra megnyithatunk.

Olyan átmenetek is részét képezik a kínálatunknak, ahol 25 mm-es és 32 mm-es méretekről 1”-os, ¾”-os és ½”-os méretekre alakítják át az egyenes KPE idomok az adott szakaszt.

Amire még figyelünk kell a KPE egyenes idomok vásárlásánál, hogy külső, vagy belső menetes elemet veszünk. Természetesen ezek az elemek egymásba illeszthetőek, így úgy “sakkozunk” ezekkel az alkatrészekkel, ahogy csak szeretnénk, de érdemes odafigyelni, hogy az adott elem, melyet hosszabbítani szeretnénk belső, vagy külső menetes.

A nálunk található össze KPE egyenes idom kiváló anyagminőségű, erős, strapabíró alkatrész. Pár száz forintos tételekről van csupán szó, áruházunkban kedvező árakon juthat hozzá ezekhez az elemekhez, mégis, szakszerű szerelésük esetén hosszú-hosszú ideig tökéletesen el fogják látni a feladatukat.

A szerelésük, csatlakoztatásuk játszi egyszerűségű, nem igényel különösebb szaktudást, laikusok által is könnyen elvégezhető. Annyit érdemes tudni, hogy hasznos lehet az illesztésnél svéd fogóval meghúzni a csatlakozást, hogy még pontosabban zárjon a szakasz.

Áruházunkban nagy nyomást elviselő (akár 16 bar) KPE idomokat árusítunk. Így ezek stabil és megbízható elemei, illesztései lesznek precízen összeszerelt és megtervezett öntözőrendszerének. A KPE idomok és így az egyenes idomok is a rendszer nagyfokú testreszabhatóságát teszik lehetővé számunkra. Segítségükkel úgy vezetjük el a csövekben a vizet, olyan irányban és szögben, ahogyan csak szeretnénk. Nincsen olyan területi adottság, amelyet ne lehetne megoldani ezen elemek segítségével. Ha mégis elakadna, vegye igénybe ingyenes öntözőrendszer tervezés szolgáltatásunkat, vagy szaktanácsadásunkat. A megadott elérhetőségek valamelyikén elérhet bennünket és készséggel segítünk összeállítani álmai kertjéhez szükséges öntözőrendszerét.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés