Keressen bátran, segítünk

Hollanderes idomok

622 Ft + Áfa
Akciós ár:
790 Ft
Régi ár: 821 Ft
1 024 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 300 Ft
Régi ár: 1 553 Ft
5 504 Ft + Áfa
Akciós ár:
6 990 Ft
Régi ár: 7 147 Ft
393 Ft + Áfa
Akciós ár:
499 Ft
Régi ár: 777 Ft
394 Ft + Áfa
Akciós ár:
500 Ft
Régi ár: 633 Ft
455 Ft + Áfa
Akciós ár:
578 Ft
Régi ár: 703 Ft
470 Ft + Áfa
Akciós ár:
597 Ft
Régi ár: 771 Ft
701 Ft + Áfa
Akciós ár:
890 Ft
Régi ár: 1 003 Ft
780 Ft + Áfa
Akciós ár:
991 Ft
Régi ár: 1 030 Ft
3 142 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 990 Ft
Régi ár: 4 147 Ft
4 717 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 991 Ft
Régi ár: 6 148 Ft

A hollanderes idomok annak a lehetőségét teremtik meg, hogy a mágnesszelepeinket rendezett módon egymástól egyenlő távolságban áttekinthetően helyezzük el a megfelelő méretű szelepakna belsejében. A mágnesszelephez való csatlakozást 1 colos belső menetes hollandi rész oldja meg. A mágnesszelepek számától függően többféle típust használhatunk. A hollanderes csatlakozásokat nem kell teflonozni - a csatlakozás belsejében elhelyezett gumigyűrű a legmegfelelőbb tömítást adja.

Azért is kiemelkedően fontosak a hollanderes idomok, mert segítségükkel több zónát leszünk képesek kezelni, több mágnesszelepnek a vezérlésén keresztül. A mágnesszelepet a kontroller vezérli a betáplált program alapján. Amikor a computer jelez, az elektromos áramot, impulzust küld a vezérlő kábelen keresztül a mágnesszelepnek, vagy a mágnesszelepeknek, melyek ilyenkor kioldanak és elkezdik engedni a vizet a rendszerre. Az öntözés befejeztekor ismét jelet kap a szelep és a rendszer lezár. Ezen idomok megfelelő alkalmazásával és a mágnesszelepekhez való illesztésével, professzionális öntözőrendszert kaphatunk. Rendezett formában, a mágnesszelepek egymástól egyenlő, megadott távolságra helyezkedhetnek el.

A termékkategória egyik alapvető eleme a Hollanderes soros T-idom, mely megadott számú mágnesszelep bekötését teszi lehetővé. Egytől egészen négyig szerelhetőek ezek az alkatrészek, így több zónás öntözőrendszer kialakítása is lehetséges. Szintén megtalálható nálunk a Hollanderes szelepkötő könyök, valamint a Hollanderes összekötő. A Hollanderes szelepkötő kereszt, Hollanderes szelepkötő T-idom, valamint a Hollanderes szelepkötő egyenes szintén fontos alkatrészei lehetnek a mágnesszelepek összekötésének és üzembe helyezésének. Nagyon fontos, hogy megfelelően telepítsük az öntözőrendszernek ezt a részét, ugyanis nagyon sok múlik a mágnesszelepeinken, mondhatni ezek képezik az öntözőrendszerünk lelkét.

Megfelelő telepítés esetén tökéletes, precíz összeállítást érhetünk el, mely csöpögésmentes és megfelelően funkcionáló rendszert eredményez. Az, hogy milyen módon, milyen alakban és hány mágnesszelepet szeretnénk telepíteni, az tőlünk függ, illetve a szelepdoboznak, vagy a helynek, ahová az egészet telepítjük a méretbeli és fizikai adottságaitól. Ezek az idomok könnyen szerelhetőek, arra viszont ügyeljünk, hogy az illesztéseknél alaposan és precízen járjunk el. Kiváló anyagminőségű, megbízható idomokról van szó, melyek hosszú távon lesznek öntözőrendszerének stabil kiegészítő elemei, pontjai. Szakáruházunkban csak olyan termékeket kap meg, melyek minőségéért garanciát is vállalunk, így hiszünk abban, hogy a megfelelő tervezés után hozzá tudunk Önnek járulni egy hosszú távon tökéletesen működő öntözőrendszer kiépítéséhez. Legyen szó bármely alkatrészről, a bonyolultabb szerkezetektől és készülékektől a hollanderes idomokig, nálunk elsődleges szempont a minőségi és hosszú távú öntözéstechnika!

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés