Keressen bátran, segítünk

Vezérlőkábelek, csatlakozók

319 Ft + Áfa
Akciós ár:
405 Ft
Régi ár: 472 Ft
465 Ft + Áfa
Akciós ár:
591 Ft
Régi ár: 638 Ft
1 961 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 490 Ft
Régi ár: 2 647 Ft
217 Ft + Áfa
Akciós ár:
276 Ft
Régi ár: 287 Ft
291 Ft + Áfa
Akciós ár:
370 Ft
Régi ár: 402 Ft
307 Ft + Áfa
Akciós ár:
390 Ft
Régi ár: 405 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 578 Ft
606 Ft + Áfa
Akciós ár:
770 Ft
Régi ár: 810 Ft

A vezérlőkábelek a vezérlést részét képezik abban az értelemben, hogy a jelet szállítják a vezérlő és a vezérelt rész között. Többféle vezérlőkábelt különböztetünk meg az átmérő és az erek száma szerint. A mágnesszelepek száma és a mágnesszelepeknek a vezérlőtől mért távolsága meghatározó szempont a megfelelő vezérlőkábel kiválasztásánál. A megfelelően vastag, minőségi vezérlőkábel az öntözőrendszer hosszútávú, megbízható működésének alapját termeti meg. A vezérlőkábelnek a mágnesszelephez való csatlakozásában segítségünkre lehetnek a zsírmentes csatlakozók, amelyek korróziómentesen biztosítják a kötés elektromos átjárhatóságát.

Mivel szakáruházunkban csak és kizárólag prémium kategóriás vezérlőket és mágnesszelepeket árusítunk, ezért nagyon fontos, hogy a kettő között biztosítsuk a megfelelő összhangot. Ezek a vezérlőkábelek kiváló minőségűek és kiváló jelátvivőként funkcionálnak a két meghatározó alkatrész között.

Érdemes tehát a minőséget választanunk ezeknél az elemeknél is, hiszen a minőségi kontrollerek és mágnesszelepek minőségi kiegészítőket és hozzátartozó alkatrészeket kívánnak meg. Mi pedig alaposan megválogatjuk azokat az elemeket is, melyeket nem a Hunter, vagy a Rain Bird amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat gyárt. Szigorúan a minőségre törekszünk minden egyes termék esetén, mely bekerül webáruházunkba, hogy egy olyan öntözőrendszert telepíthessen, mely hosszú távon tökéletesen látja el feladatát. Mi ezzel járulunk hozzá, hogy megvalósíthassa álmai kertjét!

A kábeleken túl a zsírmentes, vízálló csatlakozók is nagyon fontos szerepet kapnak a jelátvitelben. Ezeknek az elemeknek a segítségével korróziómentesen üzemelhet a rendszer, nem fognak rozsdásodni a vezetékek, amitől egy idő után elkezdene romlani az áramátvivő képessége a kábelnek. Áruházunkban kettő féle csatlakozó típust talál meg, az egyik 30V-ig működik, a másik pedig akár 600V-ig is kiválóan funkcionál. Ezeket az alkatrészeket a 3M technológiai cég gyártja, mely már több mint 100 éve működik és szállítja a legújabb technológiai megoldásokat az elektronikától a járműiparon át az építőiparig. Ebből is látszik, hogy mi úgy válogatjuk össze a termékkínálatunkat, hogy Önnek a legmegfelelőbb legyen.

Áruházunkban az alkatrészek minőségében annyira bízunk, hogy arra garanciát is vállaljunk. Szakszerű összeszerelés és telepítés esetén az itt vásárolt termékek évekig jól fognak funkcionálni, ha pedig kérdése merülne fel, hogy egy adott alkatrész, mondjuk a vezérlőkábel esetében hogyan járjon el az összeszerelésnél, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Szakembereink a termékek és az öntözéstechnikai piac mély és naprakész ismeretével felvértezve ellátják tanáccsal, segítenek telepíteni a rendszert, illetve elmagyarázzák, hogy milyen kábelek és csatlakozók szükségesek adott esetben a computer és a mágnesszelep, vagy szelepek közötti összeköttetéshez. Szaktanácsadásunkat és öntözőrendszer tervezésünket most ingyenes igénybe veheti, ráadásul ajánlunk Önnek az elképzeléseihez legmegfelelőbb termékeinkből, mely árban is megfelelő lesz!

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés