Keressen bátran, segítünk

Szűrők

1 567 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 990 Ft
Régi ár: 2 777 Ft
3 299 Ft + Áfa
Akciós ár:
4 190 Ft
Régi ár: 4 434 Ft
8 654 Ft + Áfa
Akciós ár:
10 991 Ft
Régi ár: 11 613 Ft
1 094 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 389 Ft
Régi ár: 1 767 Ft
1 409 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 789 Ft
Régi ár: 1 947 Ft
2 118 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 690 Ft
Régi ár: 2 832 Ft
2 512 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 190 Ft
Régi ár: 3 315 Ft
3 142 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 990 Ft
Régi ár: 4 076 Ft
4 704 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 974 Ft
Régi ár: 6 209 Ft
8 654 Ft + Áfa
Akciós ár:
10 991 Ft
Régi ár: 11 613 Ft
20 386 Ft + Áfa
Akciós ár:
25 890 Ft
Régi ár: 26 284 Ft

A szűrők az öntözőrendszerek fontos részei. Nélkülözhetetlen tartozék, ha az értékes mágneszszelepeink vagy érzékeny fúvókáink élettartamát kívánjuk megnövelni. A szűrők legfontosabb feladata a szennyeződések elsődleges felfogása. A hálózati víz és a kútvíz is tartalmaz apró homokszemcséket és növényi részecskéket. A szűrő képes ezeket a mikroszemcséket kiszűrni, tehát nem engedi hogy az öntözőrendszerbe jusson.

Webáruházunkban az AZUD által gyártott szűrő berendezéseket találja meg. Acélbetétes és lamellás típusok elérhetőek a kedves vásárlók számára. A különbség a kettő között abban rejlik, hogy míg az acélbetétes értelemszerűen fémet tartalmaz, addig a lamellás műanyag lemezekből álló szűrőbetétet.

Ezek az alkatrészek azért kiemelten fontosak, mert nagyon fontos, hogy megóvjuk a minőségi és drága szórófejeinket, mágnesszelepeinket. Szakáruházunkban csak prémium kategóriás, csúcsminőségű termékeket árusítunk az imént említett alkatrészekből, így szakszerűen kell őket telepíteni és vigyáznunk kell, nehogy szennyeződések kerüljenek az elemek belsejébe. Ezek az alkatrészek rendkívül víztakarékos módon, sok-sok évtizedes fejlesztés után forrották ki magukat és érik el azt a csúcsminőségi szolgáltatást, amit ma nyújtanak. Fontos, hogy kellőképpen vigyázzunk rájuk és megóvjuk őket az imént már említett esetlegesen a vízáramba kerülő apró homokszemcséktől, növényi részecskéktől.

A szűrők telepítésével tehát rendkívül nagy mértékben megnövelhetjük a rendszer és az egyes fontos elemek, alkatrészek élettartamát. Ügyeljünk a részletekre, fontos, hogy alaposan megtervezzük a rendszerünket. Amennyiben szeretne segítséget kérni, áruházunk nyújt ingyenesen igénybe vehető szaktanácsadást, sőt akár ingyenesen igényelhető öntözőrendszer tervezést is. Ennek folyamán ellátjuk tanácsokkal és megmondjuk, hogy hova érdemes egy ilyen elemnek a beszerelése és mely alkatrészeket érdemes megóvni a szennyeződésektől és apróbb részecskéktől. Nyugodtan kérje hát ki szaktanácsadásunkat, illetve kérdezzen bármilyen ezzel a témával és egyébbel kapcsolatos kérdése merülne fel. Szakértő kollégáink készséggel megválaszolnak bármilyen felmerülő kérdést és legjobb tudásuk szerint orvosolnak bármilyen öntözéstechnikával kapcsolatos problémát. A szűrőknek a telepítését illetően is szívesen elmagyarázzuk lépésről lépésre a folyamatot.

Fizikai paramétereket tekintve ezeknek a szűrőknek a 1”-os, ¾”-os, illetve 5/4”-os típusait árusítjuk. A nagy szűrési területnek köszönhetően ezek az alkatrészek nem igényelnek gyakori karbantartást, ráadásul alacsony nyomástól egészen nagy nyomásig bírják a terhelést. Karbantartás esetén sem kell kétségbe esnünk, az ugyanis rendkívül egyszerű és puszta kézzel végrehajtható. Csak úgy mint a telepítése, mely szintén nem igényel kertészmérnöki előképzettséget, vagy szaktudást, minden magától értetődő a készülék formájából, kialakításából adódóan.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés