Keressen bátran, segítünk

Csapok, vízkonnektorok

240 Ft + Áfa
Akciós ár:
305 Ft
Régi ár: 347 Ft
1 306 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 659 Ft
Régi ár: 1 865 Ft
1 960 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 489 Ft
Régi ár: 2 674 Ft
232 Ft + Áfa
Akciós ár:
295 Ft
Régi ár: 408 Ft
240 Ft + Áfa
Akciós ár:
305 Ft
Régi ár: 355 Ft
244 Ft + Áfa
Akciós ár:
310 Ft
Régi ár: 411 Ft
1 150 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 461 Ft
Régi ár: 1 647 Ft
1 629 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 069 Ft
Régi ár: 2 345 Ft
2 232 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 835 Ft
Régi ár: 3 265 Ft
2 315 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 940 Ft
Régi ár: 3 437 Ft
5 622 Ft + Áfa
Akciós ár:
7 140 Ft
Régi ár: 7 797 Ft

A golyós csapok gerinc és zónavezetékek egyszerű elzárására szolgálnak. Külső házuk fémből vagy műanyagból készülnek. Belső részük minden esetben fémből van. Ezek képesek a nagyobb nyomást tartósan elviselni. Ha kézzel szerentnénk indítani az öntözőrendszerünket vagy egy-egy zónát le szeretnénk szakaszolni a golyós csapok a legalkamasabbak.

A hengeres csapok tejes egészében műanyagból készülnek. Ezek kisebb nyomást képesek csak elviselni. A leggyakrabban csepegtető zónák szakaszolásához, bővítéséhez vagy lezárásához használhatóak.

A vízkonnektorok a talajszintben vannak elhelyezve, ezáltal diszkrét megjelenésű rejtett vízforrásokat jelentenek a kertben.

Minden csap esetében megkülönböztetünk különböző csatlakozású típust. A fentebb felsorolt csapokon túl számít az is, hogy belső menetesek, vagy külsőek, illetve mekkora csőre lehet őket szerelni.

Öntözőrendszer áruházunkban tehát megtalálhatóak egyaránt a külső és belső menetes csaptípusok is. A csapok fizikai paramétereit, méreteit, csatlakozását tekintve megkülönböztetünk ¾”-os, 1”-os és ½”-os típusokat. A PE csapok esetében a csatlakozást 20mm x 20mm-es illesztéssel oldhatjuk meg. Ezek a műanyagból készült típusok, melyek alacsonyabb nyomást képesek csupán elviselni. Ez azonban nem jelenthet problémát, mivel többnyire ezeket csepegtető rendszereknél szereljük, például LPE csövekhez (melyek szintén alacsonyabb nyomásra lettek tervezve).

A vízkonnektorok esetében megtalálható áruházunkban még a vízkonnektor kulcs, mellyel beindíthatjuk az víznek az áramlását. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a talajba rejtett vízkonnektorhoz egy egyszerű mozdulattal csatlakoztatjuk ezt a kulcs szerkezetet. Kiválóan alkalmas ez a megoldás olyan típusú tevékenységekhez, mint például a kerti zuhanyzás, autó lemosása, vagy éppen a slaggal történő locsolás. Így kézzel indíthatjuk be a vizet, nem az automatikától függ, hogy mikor indul be a nyomás a rendszer adott részénél.

Ezeknél a csapoknál megkülönböztetjük még azt is, hogy füllel, vagy karral rendelkezik, amely segítségével megindítjuk a víz folyását.

Ezek a termékek mind kiváló minőségű és hosszú élettartamú alkatrészek, melyek megfelelő szerelés esetén sokáig tartós részei lesznek szakszerűen telepített öntözőrendszerünknek. Minőségükben annyira bízunk, hogy ezen termékekre garanciát is vállalunk, mi is ezeket használjuk.

Ha bizonytalan, vagy kérdése van arra vonatkozólag, hogy melyik csaptípus illeszkedik öntözőrendszerének adott részéhez, illetve nem tudja, hogy arra a használatra, amelyre Ön gondolt, melyik a legalkalmasabb, kérdezzen bátran a megadott elérhetőségek valamelyikén.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés