Keressen bátran, segítünk

T-idomok

354 Ft + Áfa
Akciós ár:
450 Ft
Régi ár: 468 Ft
354 Ft + Áfa
Akciós ár:
450 Ft
Régi ár: 468 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 551 Ft
354 Ft + Áfa
Akciós ár:
450 Ft
Régi ár: 468 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 551 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 551 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 551 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 551 Ft
4 402 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 591 Ft
Régi ár: 5 906 Ft

A csepegtető T-idom alkalmas arra, ha a csőrendszerünket el szeretnénk ágaztatni vagy önmagába visszafordítani. Feltétlenül ügyeljünk arra, hogy az idomot erősen meghúzzuk, ellenkező esetben ugyanis lerúghatja a csövet és nagy vízveszteség érhet bennünket.

A csepegtetés a legeffektívebb és víztakarékosabb öntözési technikák közé tartozik. Ezek az idomok nagy szerepet kapnak a csepegtető rendszerek kiépítésében, ugyanis számos alkalommal előfordul, hogy el kell ágaztatnunk a víz útját. Növénysoroknál, veteményeskerteknél, virágágyásoknál mikor több sorban szeretnénk elágaztatni a vizet, biztosan szükségünk lesz a csepegtető T-idomokra.

Az öntözéstechnikai webáruházunkban kapható T-idomoknak kiváló az anyagminősége, erős, masszív szerkezetek. Ha erősen meghúzzuk őket és odafigyelünk a rendszer telepítésénél, hogy mindent a lehető legszakszerűbben végezzünk el, teljesen csöpögésmentes lehet a rendszer az illesztéseknél. Maguk az idomok pedig nem repednek el, hiszen bírják a terhelést. Tudni kell viszont, hogy a csepegtető csőhálózat és rendszer elejére szokás felszerelni egy nyomáscsökkentőt, ami leszabályozza a hálózati víznyomást pontosan akkorára, amekkorát az adott rendszer megkíván. Ezek a csövek és idomok ugyanis nem a hálózati nyomásra lett kitalálva, más funkciót látnak el.

Ezek az idomok megtalálhatóak a sztenderdnek számító 20mm-es és 16 mm-es méretekben. Így szerelhetjük őket LPE csöveinkkel, melyek szintén hasonló méretűek, így kompatibilisek egymással. Szerelésük roppant egyszerű, nem igényel kertészeti, kertépítői előképzettséget, vagy szaktudást. Ma már minden nagyobb cég törekedik arra, hogy otthoni öntözőrendszerét egyedül is össze tudja szerelni és tudja kezelni a vásárló. Teszik mindezt azért, hogy a lehető legszélesebb körben terjesszék el termékeiket. A nálunk kapható öntözőrendszer alkatrészek kiváló minőségű termékek, melyek szereléséhez rengeteg háttéranyag és tudásbázis elérhető az interneten teljesen ingyenesen. Ha esetleg mégis kérdése merülne fel egy-egy T-idom telepítésével, illesztésével kapcsolatban, vagy nem tudja, hogy melyik típust, melyik méretet válassza adott szerelvényéhez, idomjához, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk orvosolni bármilyen problémát. Írjon e-mailt, vagy telefonáljon a megadott elérhetőségeken.

Különböző méretű csövekhez és idomokhoz tehát rendelkezésre állnak különböző méretű T-idomok, melyekkel könnyedén átmenetet is képezhetünk mondjuk egy 16 mm-es és és kettő darab 20mm-es cső között. Ugyanígy variálhatunk a ½”-os és ¾”-os méretekkel is.

Válassza hát ezeket az idomokat csepegtető rendszeréhez, mely által párolgás mentesen öntözheti be gyönyörű növényeit, a lehető legvíztakarékosabb módon.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés