NYITVATARTÁS KÖZLEMÉNY: IGEN, MINDEN itt látható termék RAKTÁRUNKON VAN, és IGEN mi dolgozunk a járvány alatt is! Frissítések itt.

Keressen bátran, segítünk

Hunter mágnesszelepek

3 142 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 990 Ft
Régi ár: 4 391 Ft
6 047 Ft + Áfa
Akciós ár:
7 680 Ft
Régi ár: 8 066 Ft
6 803 Ft + Áfa
Akciós ár:
8 640 Ft
Régi ár: 8 884 Ft
7 394 Ft + Áfa
Akciós ár:
9 390 Ft
Régi ár: 9 862 Ft

A mágnesszelep az öntőrendszer legfontosabb tartozéka. Ez az öntözőrendszer lelke. A gyártó úgy alakította ki, hogy hosszútávon strapabíró és üzembiztos legyen. A mágnesszelep gondoskodik arról, hogy a hálózatban rendelkezésre álló vízmennyiség a megfelelő pillanatban a zónák rendelkezésére álljon. Majd amikor befejeződött az öntözés az adott területen, megbízható módon lezár és a következő öntözésig zárt állapotban is marad. Erről a benne található vékony membrán gondoskodik, amelyet egy tűszelepen keresztül a szolenoid nyit meg.

A Hunter mágnesszelepek híresek a megbízhatóságukról és gondtalan működésükről, jó hosszú ideig. Egy ilyen szelep több tízezer nyitásra és csukásra lett kifejlesztve, ráadásul miután elkezdenek elhasználódni az egyes alkatrészek a mágnesszelepben, azok cserélhetőek, így nem kell az egész elemet kicserélnünk. A szakáruházunkban kapható szelepek között megtalál egyaránt átfolyásszabályozóval rendelkező- és nélküli Hunter mágnesszelepeket. Műszaki adatok alapján a következő szempontokat vegyük figyelembe a vásárlás során: a szelep két végén található csatlakozás fizikai méretei, van e átfolyásszabályozó a mágnesszelepben vagy nincs, a termék méretei, az átfolyó víz mennyisége, az ajánlott nyomástartomány. Egyéb információkért és specifikációkért kattintson az adott termékre.

A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat több száz szabadalmat jegyzett be az elmúlt évtizedek alatt. Rendkívül innovatív cégről van szó, mely a fejlesztései és a gyártási folyamat során a megbízhatóságot, hosszútávon kiváló funkcionalitást és a víztakarékos megoldásokat helyezi szem elé. A víztakarékosság külön szempont a mágnesszelepek esetében, hiszen ha nem zár rendesen ez az alkatrész, akkor rengeteg vizet veszíthetünk el az öntözés végeztekor. Mi azonban hiszünk a Hunter cég technológiájában annyira, hogy ezen termékek minőségéért garanciát is vállaljunk.

A Hunter Mágnesszelep PGV szériája megbízható és hosszú távon jól működő elemei lesznek öntözőrendszerének. A nálunk kapható két termék a szérián belül lényegében abban tér el egymástól, hogy az egyikben van átfolyásszabályozó, míg a másikban pedig nincsen. Mint ahogy már említettük, ez az alkatrész az öntözőrendszerünk lelke. Szoros kapcsolatban áll a rendszer agyával, ami az automata vezérlő egység. A kontroller ugyanis a beletáplált program alapján elindítja az öntözést, vagy elzárja azt. Minderre a parancsot a mágnesszelepnek elektromos jelen keresztül továbbítja a vezérlőkábelen keresztül. Számos kiegészítő kapható a mágnesszelepekhez, melyekkel megnövelhetjük azoknak élettartamát, illetve biztosíthatjuk hosszú távon tökéletes működését. Nagyobb kertek, területek esetén több zónára lesz szükségünk, ebben az esetben több mágnesszelepet kell majd beszereznünk, melyeket a megfelelő idomokon keresztül kapcsolunk a hálózati vízgerinchez.

A mágnesszelepeket mindig rendezett formában, egymástól megadott távolságra helyezzük el. Bátran ajánljuk hát a Hunter cég mágnesszelepeit, ha kíváncsi rá, hogy hogyan is néz ki a szerkezet működés közben, számos videót megtalál róla az interneten és a Youtube-on. Mint minden Hunter termékhez, ehhez is rengeteg írásos és videó oktató jellegű anyag található és elérhető a nagyközönség számára teljesen ingyen, amelyben megtanulhatjuk beállítani, összeszerelni az alkatrészt. Szinte biztos, ha elsétál a kertek alatt, vagy ellátogat egy stadionba, parkba, vagy esetleg golf pályára, a Hunter Industries termékeivel találkozni fog.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés