NYITVATARTÁS KÖZLEMÉNY: IGEN, MINDEN itt látható termék RAKTÁRUNKON VAN, és IGEN mi dolgozunk a járvány alatt is! Frissítések itt.

Keressen bátran, segítünk

MOFÉM

Nem található termék a kategóriában!

A Teka Magyarország 2015-ben ünnepelte fennállásának 115. évét. Ezt a vállalkozást 1990-ban az egykori Osztrák-Magyar Monarchiában alapították. Így elmondható, hogy jelen esetben is nagy múltra visszatekintő cégről beszélünk, mely rengeteg tapasztalatot és tudást halmozott fel az évtizedek alatt. Ez mára már nem csak a cég, hanem az egész magyar ipari kultúra részévé vált. Olyan tradíció ez, mely napjainkban is évről évre gyarapodik és alapot teremt az elkövetkező időkre és fejlesztői, tervezői generációkra. Ebből a magyarsággal összeforrott történelemből következik az is, hogy a MOFÉM márkanevet gyakran az ipari Hungaricum jelzővel emlegetik. A MOFÉM márkanév összeforrott az idők alatt a Teka Magyarországgal. 

Mindez nem csupán egy magyar Brand, nem pusztán egy magyar szerelvénygyártó meghatározó szereplő, hanem az emberi alkotás és újításra való törekvés egyik szimbóluma. 

A vállalat mindig is arra törekedett, hogy a fogyasztók, vásárlók igényeinek kielégítése mellett a szakmai sztenderdeknek is megfeleljen. Erre tanúbizonyság az a rengeteg szakmai díj, melyet a vállalkozás az elmúlt években bezsebelt. Példának okáért 2014-ben a cég ismételten (harmadik alkalommal) a ‘Magyar Termék Nagydíj’ kitüntetésben részesült. 

A minőség biztosítása a piac felé elsődleges szempont a vállalat életében. Így erre bizonyíték az is, hogy bevezették az integrált minőségirányítási rendszert és az automatikus felületkezelési technológiát. Mindezt az elsők között tették meg kis hazánkban. 

A Teka Magyarország története az elmúlt évszázadban a cégnél dolgozó emberek története is egyben. Rengeteg emberből áll össze és állt mindig is össze a vállalat sikere és küzdelmei. A sok éves munka persze meghozta gyümölcsét, hiszen jelenleg a hazai szerelvénygyártás meghatározó szereplője. 

A Magyarországon található divízió a csaptelepek és zuhanyok gyártására specializálódott. Az eltelt évszázad alatt abszolút mértékben elnyerte a szakemberek, tervezők, szerelők bizalmát. 
A gyártás során elsődleges szempont a már említett minőség biztosítása, ez pedig magában foglalja a fejlett technológiát, a legkorszerűbb dizájnt és a széles spektrumú termékpalettát. Rendkívül jellemző még a vállalat fejlesztési elvére az innováció és kreativitás. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés