Keressen bátran, segítünk

Genebre

3 386 Ft + Áfa
Akciós ár:
4 300 Ft
Régi ár: 4 418 Ft
2 591 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 291 Ft
Régi ár: 3 842 Ft
2 512 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 190 Ft
Régi ár: 3 315 Ft
1 646 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 090 Ft
Régi ár: 2 161 Ft
1 567 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 990 Ft
Régi ár: 2 777 Ft
1 472 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 869 Ft
Régi ár: 1 964 Ft
1 008 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 280 Ft
Régi ár: 1 374 Ft

A Genebre vállalattól öntözőrendszer webáruházunkban kiváló minőségű golyós fémcsapokat talál meg. Ezek strapabíró, időtálló csapok, melyek segítségével szakaszolhatunk, manuálisan indíthatunk el egyes részeket öntözőrendszerünkben. A fém ház kialakításnak és a golyós szerkezetnek köszönhetően bírják a nagy hálózati víznyomást, így ezeket öntözőrendszerünk bármelyik részére telepíthetjük. Bátran ajánljuk ezeket a termékeket minden kezdő- és professzionális kertépítőnek, azok minőségében nem fog csalódni. 

A cég portfóliója a következő termékkategóriákból áll:

  • Közüzemi termékek (réz szelepek, csapok és kiegészítők)
  • Ipari termékek (rozsdamentes acélból készült szelepek, csapok és kiegészítők ipari felhasználásra)
  • Csapok (otthoni felhasználásra fürdőszobákba és konyhákba)
  • Nyilvános csapok

A cég az egyik vezető szereplő a csapok piacán világszerte. Kontroll alatt tartják a cégnél a teljes előállítási procedúrát, reagálva a piac különleges kívánalmaira, követelményeire. A termék kezdeti tervezésétől és koncepcionálásától egészen a termelésig és értékesítésig.

A Genebre csoport 1981-ben kezdte meg működését és később leányvállalatokat hozott létre Európában, Ázsiában és Amerikában. Az elmúlt években a vállalat folyamatosan növekedett és mára ahogy már említettem a szektor egyik vezetője lett. 

A folyamatos növekedést a cég a következő módon éri el: diverzifikációval, nemzetközi jelenléttel és innovációval. A vállalat székhelye Barcelonában található, Spanyolországban. Hét irodája van a cégnek, három különböző országban és üzletkötőiket megtaláljuk 22 különböző országban. Az értékesítés pedig 110 országban zajlik. 
Az Amerikai Egyesült államokban a vállalat kereskedelmi működése helyi disztribútorok által zajlik, Európában üzletkötők és disztribútorok hálózatán keresztül, Ázsiában pedig leányvállalatokon keresztül.
Ez a cég tehát mint a legtöbb áruházunkban megtalálható márka igazán színvonalas, nemzetközi vállalkozás, melyek termékeik a világ bármely pontján megállják helyüket. Nemzetközi sztenderdeknek felelnek meg ezek a termékek és kiváló megoldást nyújtanak az öntözéstechnika területén. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés