Keressen bátran, segítünk

Teco

4 717 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 991 Ft
Régi ár: 6 227 Ft
1 488 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 890 Ft
Régi ár: 2 056 Ft
1 252 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 590 Ft
Régi ár: 1 669 Ft
1 252 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 590 Ft
Régi ár: 1 661 Ft
177 Ft + Áfa
Akciós ár:
225 Ft
Régi ár: 245 Ft

A Teco egy magánkézben levő nemzetközi öntözéstechnikai vállalat, mely fókuszában mikro-öntözőrendszer alkatrészek kutatása, fejlesztése, gyártása és forgalmazása áll. A céget 2004 elején alapították és azóta folyamatos fejlesztéseket végeznek a területen. A cég tulajdonosai rendkívül sok tapasztalattal és tudással rendelkeznek az öntözéstechnika területén és a piacon. A vállalat elsődleges célja olyan magas színvonalú és innovatív termékek gyártása, melyek bőven megfelelnek a piaci elvárásoknak. 

A mikro-öntözés rendkívül fontos eleme, része az öntözőrendszereknek, olyan effektív, víztakarékos megoldást kínálnak ezek a termékek, melyekkel bizonyos esetekben, bizonyos növénytípusokat a lehető legjobban öntözhetünk. Kisebb területeken, mezőgazdasági termelésnél, virágágyásoknál kiváló megoldás ez a technika. 

Öntözőrendszer webáruházunkban különböző fizikai paraméterekkel rendelkező Teco csepegtetőgombákat talál meg. Ezek feladata, hogy a földben elhelyezve apránként vízhez juttatják folyamatosan a növényeket. Ezek a termékek különböző vízleadásúak, így különböző helyzetekben más és más típust érdemes használni. A termékkategóriát végigböngészve ha kérdése adódik azzal kapcsolatban, hogy melyik terméket, melyik csepegtetőgombát válassza, kérdezzen tőlünk a megadott elérhetőségek valamelyikén. Szakértő kollégáink a termékek és az öntözéstechnika mély és naprakész ismeretével felvértezve igyekeznek megoldani bármilyen problémáját, illetve válaszolnak a kérdésekre. Szívesen ajánlunk a cégtől Önnek igényeinek megfelelő terméket / termékeket, melyekkel a leginkább kiegészítheti, tökéletesítheti öntözőrendszerét.
 
Ez egy olyan itáliai vállalkozás, mely kiváló mikro-öntözőrendszereket gyárt és termékeivel lefedik a teljes mikro-öntözés spektrumát. Bátran ajánljuk ezen alkatrészeket minden kedves vásárlónknak, azok minőségére garanciát is vállalunk. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés