Keressen bátran, segítünk

Prysmian

465 Ft + Áfa
Akciós ár:
591 Ft
Régi ár: 638 Ft
417 Ft + Áfa
Akciós ár:
530 Ft
Régi ár: 578 Ft
319 Ft + Áfa
Akciós ár:
405 Ft
Régi ár: 472 Ft
307 Ft + Áfa
Akciós ár:
390 Ft
Régi ár: 405 Ft
291 Ft + Áfa
Akciós ár:
370 Ft
Régi ár: 402 Ft
217 Ft + Áfa
Akciós ár:
276 Ft
Régi ár: 287 Ft

Az áruházunkban kapható vezérlőkábelek Prysmian márkájúak. Ezek az automata vezérlő és a mágnesszelep-, szelepek között biztosítják az elektromos jelátvitelt. Nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen ez a vezeték, hiszen a megfelelő szigetelésű és jelátvitelű szálak elengedhetetlenek abból a szempontból, hogy az imént említett két öntözőrendszer alkatrész tökéletes összhangban működjön. Ha nem zár ugyanis a mágnesszelep az öntözés végeztekor, sok értékes víz veszhet kárba.

A cég egy magyarországi jelenléttel is bíró kábelgyártó vállalat, mely sok évtizede van jelen a piacon és látja el azt kiváló termékeivel. Fő tevékenységük olyan erős áramú kábelek, csupasz és szigetelt vezetékek gyártása, melyeket külföldön és belföldön egyaránt értékesítenek. Elsősorban az energetikai iparág kiszolgálása a feladatuk és céljuk, azonban termékeiket az olyan rendszerek esetében is használják, ahol szóba jön az elektronika, így a modern, fejlett öntözőrendszerek esetében. A cég regionális vezetését Budapestről végzik a vezetők. 

A cég bár nem közvetlenül és kifejezetten öntözéstechnikával foglalkozik, azonban számukra is fontos a környezetvédelem és környezettudatos szemléletmód. Ezt hivatott azzal is bebizonyítani a vállalat, hogy megszerezték az ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítványt. Ezen felül pedig még tovább igyekeznek odafigyelni arra, hogy a lehető leginkább szem előtt tartsák az ökológiai szempontokat fejlesztéseik és gyártási folyamatuk során. Ilyen lépés például a társaság által használt energiának a racionalizálása, csökkentése a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérése érdekében. 

Ezen felül a minőség biztosítási szempontok is elől helyezkednek a Prysmian szemléletében. Erre bizonyság az ISO 9001-es minőségi tanúsítvány megszerzése, mely a következő nagy cél a cég számára. A vállalat termékei tehát alapos tervezés és gyártási folyamatok után kerülnek a boltokba, garantálva a lehető legmagasabb szintű színvonalat. 

Mint minden áruházunkban kapható termékre, a cég által gyártott alkatrészekre is 12 hónap garanciát és 15 nap pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Mi abszolút hiszünk és bízunk ezekben a vezérlőkábelekben, kínálatunkat nagy gonddal válogattuk össze a legkiválóbb és legrelevánsabb márkáktól.

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés