Keressen bátran, segítünk

Netafim

106 Ft + Áfa
Akciós ár:
135 Ft
Régi ár: 143 Ft
106 Ft + Áfa
Akciós ár:
135 Ft
Régi ár: 143 Ft
106 Ft + Áfa
Akciós ár:
135 Ft
Régi ár: 143 Ft
71 Ft + Áfa
Akciós ár:
90 Ft
Régi ár: 98 Ft
51 Ft + Áfa
Akciós ár:
65 Ft
Régi ár: 69 Ft
47 Ft + Áfa
Akciós ár:
60 Ft
Régi ár: 68 Ft

A Netafim az okos öntözőrendszer megoldások egyik piacvezetője a globális színtéren. Egyik fő motivációja a cégnek a fenntartható jövőkép elmélyítése, melyet termékei által igyekszik megvalósítani. 28 leányvállalattal, 17 termelői üzemmel és 4300 alkalmazottal rendelkezik a vállalat világszerte. Termékeinek a célközönsége igen széleskörű, gyártanak mezőgazdasági termelőknek (kis és nagy területekre egyaránt) több mint 110 országban, valamint otthoni felhasználású öntözőrendszer tulajdonosoknak is. 
A céget 1965-ben alapították és termékpalettája igen változatos. A Netafim alapítása óta megreformálta a csepegtetőrendszereket a lassú folyású mezőgazdasági öntözőrendszerek esetében. A területek, ahová a vállalat fejleszt a következők:
 - Csepegtető gombák és rendszerek
 - Fejlett, modern automata öntözőrendszerek

Mindezt pedig mezőgazdasági felhasználásra, bányákba, parkokba, üvegházakba. 

A cég működése négy alapvető elképzelés köré csoportosul:
 - A cél: elérni azt, hogy úgy növekedjünk, hogy közben kevesebb erőforrást használunk fel (fenntartható vízfogyasztás, energia, stb.)
 - A vízió: Okos megoldások használata az öntözéstechnikában az étel-, víz- és föld hiányának a kiküszöbölésére a bolygónkon
 - Küldetés: A partnerekkel karöltve megreformálni az öntözéstechnikát globális szinten egy fenntartható jövő érdekében. Mindezt innováción keresztül elérni, minél egyszerűbb és megbízhatóbb csepegtetőrendszereken keresztül. Ezen felül pedig a minél széleskörűbb támogatás biztosítása a vásárlók részére.
 - Értékek: bátorság, megvalósítás, kollaboráció a siker érdekében, hatás gyakorlása pozitív értelemben az öntözéstechnika iparra és a mezőgazdaságra

Ezen értékek mentén igyekszik a Netafim elérni céljait, vízióját és küldetését. Mindezek az alapítók és dolgozók személyes történetén keresztül körvonalazódtak ki az elért sikereik, tapasztalataik alapján.
Öntözőrendszer webáruházunkban a cégtől csepegtetőgombákat és a hozzájuk szükséges elosztókat találja meg. Ezek segítségével hatékony módon és takarékosan öntözheti be bizonyos növénytípusait, az egyes termékekre kattintva bővebb információt talál azok működéséről, előnyeiről és alkalmazásáról. 
Cégünk teljes vállszélességgel kiáll a gyártó termékei mögött, minőségükben megbízunk és bátran ajánljunk minden kedves vásárlónknak ezeket az alkatrészeket. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés