Keressen bátran, segítünk

Azud

20 386 Ft + Áfa
Akciós ár:
25 890 Ft
Régi ár: 26 284 Ft

Az Azud egy több mint 20 vállalatból álló csoport. Igen érzékeny problémának tartják a korunk víz-problémáit, értékes ivóvízlelő helyeink vészes megcsappanását, fogyatkozását. Éppen ezért a cég egyik alapvető filozófiája és politikája termékeinek a kifejlesztése mentén a maximum hatékonyság és gazdaságosság elérése egy fenntartható jövő érdekében. 
Éppen ezért a cég stratégiája a “Víz kultúrája” szlogen köré összpontosul. Ez egy racionális, környezettudatos vízhasználatot jelent nem csak ipari méretekben, hanem a hétköznapi háztartások esetében, így a hétköznapi öntözőrendszereknél is. 

Ez a szemléletmód nem csak a cég központi, távoli filozófiája, hanem közvetítik azt a disztribútorok és leányvállalatok felé is. Tehát mindenki, aki a cégnél dolgozik és termékeikkel foglalkozik, azokat fejleszti és gyártja, tisztában van ezzel a szellemiséggel. 

Az Azud egy nemzetközi vállalkozás, több mint 70 országban van jelen globálisan, öt kontinensen. 

Öntözőrendszer webáruházunkban a cég termékei közül a különböző szűrők elérhetőek. Ezek segítségével kiszűrhetjük az apró szennyeződéseket a rendszerből. Még a hálózati forrásból is sok mikroszennyeződés kerülhet a rendszerbe, nem beszélve a kerti kutakról, ahonnan növényi részecskék és apró homokszemcsék jelentenek potenciális veszélyt drága öntözőrendszer alkatrészeinkre. Ezeknek a lamellás és acélbetétes szűrő berendezéseknek köszönhetően megóvhatjuk értékes szórófejeinket, fúvókáinkat és a rendszer további elemeit attól, hogy ezek a felgyülemlett részecskék kárt tegyenek bennük. Így nagy mértékben meghosszabbíthatjuk öntözőrendszerünk élettartamát és sok pénzt takaríthatunk meg hosszú távon. 

Ezek a termékek és a cég által fejlesztett és gyártott egyéb alkatrészek mind kiváló minőségűek és kiállják az idő próbáját. Első osztályú öntözéstechnikai megoldásokat nyújtanak otthoni és mezőgazdasági felhasználásra. És ez még nem minden, hiszen a vállalat ipari felhasználásra is gyártja termékeit, tehát ez is garancia számunkra, hogy a termékeik megbízhatóak.
Nálunk csak olyan márkáktól talál meg öntözőrendszer alkatrészeket, melyeknek színvonalában hiszünk, megbízunk és mi is használjuk, használnánk azokat. Legyen szó kontrollerekről, csövekről, mágnesszelepekről, vagy jelen esetben a szűrő berendezésekről, alapos rostán mennek át a termékek, mire bekerülnek kínálatunkba. Így ránk nyugodtan bízhatja öntözőrendszerét, egy nálunk kapható alkatrészben sem fog csalódni!

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés