Keressen bátran, segítünk

3M

1 961 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 490 Ft
Régi ár: 2 647 Ft
606 Ft + Áfa
Akciós ár:
770 Ft
Régi ár: 810 Ft

A 3M egy globális nagyvállalat, mely közel 40 technológiai platformon végez fejlesztéseket és gyártási folyamatokat. Több mint 50000 innovatív megoldással igyekeznek jobbá tenni a hétköznapi életünket, egy modern és kreatív szellemben az egészségügytől kezdve az elektronikán át az öntözéstechnikában használatos alkatrészekig. Alapvetően tehát elmondható, hogy ez a vállalat igazán határtalan és korlátlan, rengeteg területen van jelen, termékei pedig kiváló minőségűek.  

A cég filozófiája közé tartozik az is, hogy folyamatosan új utakat keres, melyeken nagyszerű dolgokat hozhat létre, melyek által lenyűgözhetik az embereket, a vásárlókat, a piacot. Az innováció, mint sok öntözéstechnikai cég esetében jelen esetben is kiemelten fontos, ráadásul ez a cég minden területen az újításokra törekszik. Több mint 100 éve áll fenn a cég, tehát egy igazi régi motorosról, nagyágyúról beszélhetünk.

A cég monumentális volumenét az is igazolja, hogy világszerte irodáikban, termelői üzemeikben, disztribúciós központjaikban több mint 17000 ember dolgozik. Európában, Afrikában és a Közel-Keleten. 
A mi kínálatunkban a cégtől megtalálhatóak például a vízálló zsírcsatlakozók. Ezek kiváló minőségűek és vízhatlan kötést és kapcsolatot biztosítanak elektromos jelátvitel esetén. A cég rendkívüli módon jelen van az elektronikában és az elektronikus eszközök piacán, legyen szó a kijelzőkről, kábelekről vagy kiegészítőkről. Így hát abszolút értik a dolgukat. Ez a termék sokféle területen használható, nem csupán az öntözéstechnikában.

A 3M tehát egy olyan megbízható termékeket gyártó globális nagyvállalat, mely sok-sok évtizede végzi a fejlesztéseket és gyártási folyamatok, technológiák tökéletesítését. Ajánljuk az általuk gyártott, kínálatunkban elérhető termékeket minden kedves vásárlónknak, ezekkel a termékekkel biztosra mehet, minőségi módon adnak hozzá öntözőrendszere értékéhez és időtállóságához. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés