Keressen bátran, segítünk

Rain

24 402 Ft + Áfa
Akciós ár:
30 991 Ft
Régi ár: 31 778 Ft
20 701 Ft + Áfa
Akciós ár:
26 290 Ft
Régi ár: 26 841 Ft
7 000 Ft + Áfa
Akciós ár:
8 890 Ft
Régi ár: 9 118 Ft
5 039 Ft + Áfa
Akciós ár:
6 400 Ft
Régi ár: 6 550 Ft
3 614 Ft + Áfa
Akciós ár:
4 590 Ft
Régi ár: 4 669 Ft

A Rain öntözéstechnikai vállalatot 1968-ban alapították, mint egy családi vállalkozást. Tehát ez a cég is több évtizede van már jelen a piacon, ami garancia termékeinek a kiforrottságára és a folyamatos innovációs szellemre, ami a piac élvonalában tartotta a vállalkozást az évek során. Mind a mai napig egy családi tulajdonban levő cégről beszélünk, amelynek az értékrendje és elhivatottsága nem változott.

A fókuszban mindig a hatékony öntözés állt, bármely területi adottságok esetében. Mindezt automata rendszereken keresztül érik el, azzal a céllal, hogy minél több vizet spórolhassanak meg a termékeik használói. A Rain vállalat büszke a környezettudatos elhivatottságára és cégpolitikájára. Ezt nem csak termékeiken keresztül érik el, hanem például a fenntartható infrastruktúrával rendelkező irodáikon és termelő üzemeiken keresztül. 

Már a 70-es évek kezdete óta a vállalat szenvedélyesen elhivatott az innovatív termékek előállításában. Az első öntözőrendszer kontrollerük feltalálása óta (mely a “Pioggiatore” néven került bevezetésre) a következő fejlesztői generációk megmaradtak ebben a kreatív, innovatív szellemben, ami odaáig vezetett, hogy Európa egyik vezető és legkifinomultabb elektronikus mágnesszelepeit, elemes kontrollereit, szórófejeit, injektorait és kiegészítőit készíti azóta is a cég. 

Mindezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően ma az öntözéstechnikai piac egyik kulcsfontosságú és meghatározó szereplője.

Áruházunkba igyekeztünk a legkiválóbb márkák termékeit összeválogatni kedves vásárlóink számára, melyek minőségében nem találhatunk kivetnivalót. Kínálatunk úgy lett összeválogatva a kontrollerektől kezdve a mágnesszelepeken át a KPE csövekig és apróbb kiegészítőkig, hogy egy teljesen prémium kategóriás, hosszú távon tökéletesen funkcionáló öntözőrendszert építhessünk ki. 

Manapság a nagy gyártók arra törekednek, hogy olyan elemeket, alkatrészeket dobjanak piacra, melyek alkalmazása és telepítése vagy cseréje nem túl bonyolult művelet és bárki számára könnyen elvégezhető, legyen az illető professzionális kertépítő vagy még kezdő. Éppen ezért ez a cég is élen jár a “DIY” (Do it yourself) szemléletmód kieszközölésében és egyszerű felhasználási felülettel bíró, könnyen telepíthető és integrálható öntözőrendszer alkatrészekkel látja el a piacot, partnereit, a vásárlókat. 

INGYENES
Öntözőrendszer Tervezés